New Step by Step Map For su tesisatçısı

Wiki Article

Uzman Lawnımı: Eğer su kaçağı tespiti konusunda deneyiminiz yoksa veya bulmakta zorlanıyorsanız, profesyonel bir tesisatçıdan propertyım almak en iyisidir. Su tesisatıyla ilgili uzmanlar, özel ekipmanlar kullanarak su kaçağını hızlı ve doğru bir şekilde tespit edebilirler.

Herhangi bir yapının alt ya da yan bölümlerindesu sızıntılarıyaşanabilir. Bu gibi durumlarda tesisat alt yapınızı veya duvarlarınızı kontrol ettirmeniz gerekir.

Tesisatta su kaçağı varsa sayaç üzerinde yazdığınız numaralarda değişiklik gözlenmektedir ve kullanılan su miktarında artış görünmektedir. Eğer su saatin numaralarında değişiklik olmadıysa duvardaki nemlenmeyi farklı alanlarda aramak gerekir.

• Kombinizdeki su barını yeterli seviyeye getirmenize rağMales su barı devamlı olarak eksilmekte ise,

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artworkırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Bu zor görevleri kolaylaştırmak ve son derece profesyonel bir şekilde halletmek için Mr Usta ekibi her an yanınızda ve yalnızca bir tık uzağınızda!

Sayın Ümmühan Yılmaz, Dairenizde oluşan su sızıntısını, kırmadan dökmeden herhangi bir tadilat gerektirmeden, kaçak su tespit cihazlarımız ile buluyoruz. Ses dinleme yöntemi ile yani akustik su kaçak tespiti dinleme cihazları ile su kaçağının yerini noktasal olarak işaretleyerek buluyoruz. Kaçak eğer temiz su tesisatında değil, pis su gider tesisatınızdan damlama yapıyor su tesisatçısı ise o zaman kameralı cihazlarla gider boruları taranarak bulunmaktadır.

Biraz enteresan gelebilir ancak bu çalışma sayesinde pis su tesisatındaki arızayı belirleyebilirsiniz. Su sızıntılarının en çOkay yaşandığı yerlerden birisi klozetler olmaktadır.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the most effective YouTube practical experience and our most up-to-date characteristics. Learn more

Su kaçağı tespitinde su kaçağı tespit kullanılan bu cihaz aynı zamanda gider tıkanıklığı için de kullanılır

Temiz su tesisatının tamiri için kaçağın olduğu yer açılır arızalı yer kesilip ek parça konarak onarımı yapılır.

Peki su kaçağını nasıl anlayabiliriz ? Su kaçağını anlamak pekte zor bir şey değildir. su kaçağı tespit Üst katlarda meydana gelen su sızıntıları tavandan damlayarak kendini belli eder. Bodrum katlar ve ara katlarda duvarlarda küflenme, rutubet ve su izleri de su kaçağı olduğuna işaret eder.

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçakları ise su kaçağı tespit termal kamera veya akustik dinleme cihazı ile tespit edilir. Bu cihazlar sayesinde su kaçağı bulma çalışmasında hiç bir yer kırılmaz.

Report this wiki page